logo2

 

 

 

01 rolunk


FŐSZERKESZTŐ, LAPIGAZGATÓ

Balassa-Szökrönyös Éva

„Gyerekkorom óta szenvedélyesen rajongok a magazinokért. Tudtam, hogy életem meghatározó részei lesznek a betűk, a papír illata és képi világa. Édesanyám szárnyai alatt a divat, a belsőépítészet, és lakberendezés kreatív szakmai közegében szocializálódtam. Az esztétika iránti elhivatottság sejtszinten ivódott belém. Az Etalonhoz vezető utat Magyarország irányadó médiavállalatai által gondviselt, hazai-, és nemzetközi magazinok print-, és online útjain jártam be szerkesztő, újságíróként. Saját fejlesztésű kiadványunk azonban kétségtelenül egy megvalósult álom. Nem csupán azért, mert a maga nemében úttörő fölénnyel bír, de napról napra magam is több lehetek általa. Az Etalon számomra az a projekt, amelynek ritmusát a kreatív alkotó- és az operatív marketingmunka adja.”

02 rolunk


ÜGYVEZETŐ, TULAJDONOS

Balassa Zoltán

„Immáron 5 éves kiadói tapasztalattal a hátunk mögött joggal kijelenthetem, hogy az elmúlt években a hagyományos marketing-, és reklámstratégiák leáldoztak. A célcsoport figyelmét kizárólag innovatív szemléletű módszerekkel ragadhatjuk meg. Az ETALON magazin eredményessége e kreatív koncepciók kidolgozásában rejlik. A mi stratégiánk az értékes, releváns tartalomgyártásban és figyelmet generáló vizualitásban, valamint célcsoport orientált terjesztés hármas egységben gyökerezik. Az Etalon ügyvezetői megbízatása számomra személyes ügy, melyben a kiadói háttér komplex menedzselése, a hatékonyságnövelés, a fejlesztések, illetve kreatív ötletek kidolgozása együttesen viszik sikerre a magazint.”

03 rolunk


ÜGYFÉLKAPCSOLATI REFERENS

Horváth Cintia

„Meglehetősen kanyargós szakmai út vezetett a média területére. Táncművészetet és Szociálpedagógát tanultam, melyek ma fontos kompetenciákat integrálnak az Etalon magazinnál betöltött szakmai tevékenységembe. A tánc egyfajta rejtett nyelven beszél, miközben alázatra, kitartásra nevel, a szociálpedagógia pedig együttműködő, adekvált segítő szemléletre tanít. Mindkét csapásvonalból egyesítem az előnyöket. Az Etalon pályáját születése óta kísérem.  Úgy vélem, a közös célok elérése, csak olyan csapatban valósulhat meg, ahol mindenki ugyan azon a mezsgyén halad, összetart és motivált, hiszen, annak feltétele, hogy adott határidőre ütemezett lapból végül nyomdakész magazin lehessen, sok-sok apró mozaikból áll össze. Mindez a magam részéről komplex rálátást igényel a különböző részfolyamatokra, melyek kulcsfigurája, vitathatatlanul maga az ügyfél, akivel minden esetben, közösen, együtt fogalmazzuk meg az eredményre fókuszált reklámstratégiát, mely egyfajta bizalmi légkört és jó kommunikációt követel. Az Etalon szellemi műhelyében különleges megoldások kivitelezésre törekszünk, amelynek legfőbb faktora a kreatív szemlélet ez nyit számomra nap, mint nap új távlatokat!”

04 rolunk


GRAFIKAI TERVEZŐ

Molnár Dóra

„A vizuális kommunikáció számomra rendkívül sajátságos önkifejezési forma, amely végtelen lehetőségeket kínál, legyen az egy művészien tipografált kiadvány, egy komoly mondanivalójú cégarculat, egy ötletes enteriőr, vagy egy sokat mesélő könyvillusztráció, netán egy inspiráló kortárs képzőművészeti alkotás. Soha nem volt kérdés a pályaválasztás. Szerencsés vagyok, mert lehetett egy kiváló szakmai példaképem, a szó klasszikus értelmében. A mértékadó esztétikai normákat pedig a rajz és a vizuális kultúra intézményes ismeretei adták. Az alkalmazott grafika modern eszközei által mára a vizuális közlés a lételememmé vált. Noha 5 éve ennek szolgálatában teszem a dolgom, az Etalon tulajdonképpen a jéghegy csúcsa, hiszen itt szabadon adoptálhatok a nemzetközi trendekből és egyéni alkotó erőmből, miközben igyekszem maximálisan eleget tenni a megrendelői igényeknek és felelősségvállalással vagyok azért, hogy minden eszközzel rájuk irányítsam a figyelmet. Hiszem, hogy az érték az eredetiségben rejlik!”

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

 

aktualis szam3