logo

ETALON/ TREND
2018. 8. szám december

 

Év végi partik, szikrákat vető flitterek, tollak, csipkék, szőrmék. Önfeledt öltözködés, amellyel a kiegészítőinknek is lépést kell tartaniuk. Parti-kompatibilis kellékek következnek, mert az idei ünnepi szezonban is tengernyi alkalom kínálkozik, hogy felszínre törjön belőlünk a díva.

 

 DSC7123

 

 DSC7173


Valójában minden pillanatban, amikor egy átlag hétköznap felhúzzuk kedvenc bakancsunkat, vagy szuperkényelmes sneakers-ünket hálát adunk az aktuális trendnek, hogy ilyen csodás darabokkal engedelmeskedik a kényelmi faktornak. Génjeinkbe kódolt szenvedélyünk a magas sarkak és keskeny orrok irányában azonban heves szívdobogásra késztet bennünket a gyönyörű alkalmi stilettok vagy csizmák láttán. És tessék, itt van, végre eljött az év legpompásabb alkalma arra, hogy lesöpörjük a színről a kényelmi tényezőket, és magával ragadó magaslatokra törjünk!

 

 DSC7142

 

 

 DSC7132

 

 DSC7165


Tüzes piros, a jó öreg klasszikus és Julia Roberts

Már önmagában is végzetes jelenség, ahogy a magas sarkú megnyújtja a lábunkat és megváltoztatja járásunkat, de ha az a magas sarkú még piros is ráadásul, garantáltan nem maradunk észrevétlenek. Ez a domináns és örök klasszikus szín újra uralja az alkalmi topánok terepét. Kecses, keskeny orrú, vékony sarkú bokacsizmákban öltött testet, amelyek puha fényes bőrből, vagy matt hatású velúrból készültek és gyönyörűen kísérik a karácsonyi ünnepeket. És mivel ebben az időszakban belefér némi ízléses provokáció nemcsak a tüzes vörös színnel, de egy Pretty Woman ihletett hófehér darabbal is végtelen lábakat varázsolhatunk és kimozdulhatunk a komfortzónánkból. A szokatlan színű alkalmi csizma finom kidolgozásával és anyagával simul a lábra, és hirdeti viselője megkérdőjelezhetetlen nőiességét. Ha pedig maradnánk, a klasszikus fekete mellett, válasszunk egy bokacsontig érő must have darabot, amely nemcsak az ünnepekkor, de üzleti alkalmakon is megállja a helyét.A szilveszter éjszaka, a Diótörő előadása, vagy az év végi adventi koncert előtt pedig tisztelegjünk egy gyönyörű lakkbőr tűsarkúval, amelyben most a sarokdíszítés lehet a duplacsavar. Lépteinket kísérjék alkalmi szütyők, melyekben épp csak a legfontosabb tárgyaink kapnak helyet! Egyszóval: Let’s start a Party!

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva Fotó: Benkő Péter, Luxfotó

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat