logo

ETALON/ TREND
2018. 8. szám december

 

Finom anyagok, gyönyörű glamour, hangsúlyos, dekoratív részletekkel vegyítve. Mi mások is lehetnének ezek, ha nem a parti szezon hívószavai? Ezúttal végre halmozhatjuk az öltözködés kínálta élvezeteket.
Adjuk meg a módját az ünnepeknek!

 

Untitled 1


Stílusfűszer: A legizgalmasabb kiegészítő a szőrmés csuklómelegítő, amely gyönyörűen kíséri a
szintén szőrmés nagytestvérét, a lélekmelegítőként sem utolsó oldalkötős mellényt.

 

Untitled 2


Szőrmék, tollak, flitterek, csipkék némi angol eleganciával hintve. Ez a Comma ünnepi szezonra adaptált gyűjteménye. Az év vége mindig jeles alkalom a német márka számára, hogy kinyilatkoztassa a nőiességről alkotott nézeteit és gyönyörű darabokkal örvendeztessen meg bennünket. Az új kollekciót könnyen variálható mégis elképesztően elegáns darabok uralják, amelyekben a frivol részleteket mellőző nőies sziluettek hirdetik viselőjük személyiségét. A magasan záródó nyakkivágások és decens szoknyahosszak nem ismeretlenek a márkát kedvelők számára. A Comma ugyanis alapvetően az üzleties megjelenés karakterjegyeire építkezik, miközben finoman alkalmazza az aktuális trendelemeket a kollekcióiban. Ez a játéktér pedig minden magabiztos nő számára kedvez. A jól kihasználható, ezerarcú gyűjteményéből ezúttal is öröm lesz csemegézni. Most hogy eljött az emelkedettség ideje, viseljünk finom, épp csak sejtető csipkéket, újra fénykorát élő bársonyt, és vadítsuk az összképet egy adag bőrrel!

 

Untitled 3

 

Untitled 4

 

A Comma új kollekciójában nemcsak a gyönyörű matériák, de a fenséges színek is frigyre lépnek. A jó öreg ünnepi klasszikus, a fekete mellett, most az energikus fukszia és meggypiros árnyalat is párra talál, de a gyönyörű ivory és karamell is vegyül egymással. Épp úgy nem mehetünk el szó nélkül a mély szilva tónus mellett, mely ezúttal emelkedett hangulatú bársonybőrbe bújt, hogy újra visszahozza ezt az arisztokratikus kedvencet a nem hétköznapi alkalmakba.

 

Untitled 5

 

A fazonokat tekintve a márka ezúttal sem okoz csalódást. Tökéletes szabású gardróbklasszikusok sorakoznak, akárcsak az üzleti és alkalmi megjelenés közel sem konzervatív jelképei, a nadrágkosztümök, melyek a Comma szortimentjében friss, extravagáns és ultrafeminin értelmezésben mutatják meg viselőjük jellemét. A magas minőségű textilekből készült nadrágkosztümöt az ünnepek alkalmából viseljük gazdagon rétegezett zsabós, vagy áttetsző muszlinblúzokkal, üzleti megjelenéskor pedig friss ropogós ingekkel. A klasszikusok sorát a szépen lábra ívelt, szűk smart casual és cigaretta fazonú minimalista nadrágfazonok folytatják, mögöttük a szezon adu ászai a meleg, kötött pulóverek sorakoznak, melyek korántsem a megszokott kivitelben reinkarnálódtak; csillogó brossok és feltűnő színek töltik meg élettel őket. Ugyanakkor izgalmasan variálhatóak ingekkel is. Szinte minden alkalmi darab szofisztikátlan csábos és a homokóra sziluettet hangsúlyozza. Ráadásul kedvenc német brandünk annyi szoknyafazonnal örvendeztet, ahányféleképpen az ünnepet értelmezzük. Koktélruhák, ünnepi brokátszoknyák predesztinálják az elegáns és fennkölt megjelenést. A kollekció izgalmas és fényűző kelmékre építkezik. Puha csipkék, strukturált anyagok, bőrrel szegélyezett részletek, metálos printek állnak glédába.

 

Untitled 6

 

Gyönyörűen összekomponált színek és a rebellis statement darabok helyett időtlen és elegáns must have elemek uralják az év végi hangulatot. Az alkalmi megjelenés további hozzávalói: diszkrét brillek, tökéletes manikűr és egy lehengerlő vörös rúzs.

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: Comma

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat