logo

ETALON/ TREND
2018. 7. szám október-november

 


Izzik a talaj a lábunk alatt, télen is. A cipőtrend a markáns megjelenésre, finom kidolgozásra és a meghökkentő látványelemekre helyezi a hangsúlyt. A sokszínűség gyűjtőhelye pedig ezúttal is a Tutto Bene Scarpe márka, melyben az összes nemzetközi trendelem és stílusirányzat egyaránt felsorakozik.


bohém sneakers magas szárral

 DSC8794 1

 


Szerelembe esni az új cipődivattal márcsak azért sem lesz nehéz, mert elsősorban és mindenekfelett a kényelmet szolgálja. A tavaszi és őszi szezonból átmenekített magas talpkiképzések, most arany –fehér színekben pompázva emelnek bennünket a magaslatokba. A’70 –es évek bohém stílusának égisze alatt megálmodott bokacipők mindazonáltal magasított szárkiképzéssel, bundázott belsővel és vagány burgundi velúrban vetik bele magukat a hűvös évszakba!


volt egyszer egy Buffalo

 

 DSC8796 1


És még csak azt sem mondanánk, hogy újjászületett, csupán karakterjegyei erőteljesen megjelenni látszanak az újhullámos lépőkben is. A Tutto Bene Scarpe márka látványosan megmunkált magas szárú sneakers-e tekintélyt parancsoló látványelemekkel hirdeti a magabiztosságot és kényelmet. A szezon egyik legmenőbb kőrátétes darabja smaragdzöldben és feketében is elérhető. A modern hétköznapok, nem hétköznapi kommandós lányainak pedig egyszerűen must have!


bakancs szőrmével lágyítva

 

 DSC8801 1


Elmaradhatatlan szezonális kedvencünk a bakancs, mely látványos díszítőelemekkel lépett ki a maszkulin szerepből. A kedvencünk a Tutto Bene Scarpe kínálatának logózott nyelvvel és finom szőrmével díszített lakkbőr verziója még a punk-hatást is levetkőzte. Ez az elegáns és kivételes darab már a hideg időre adaptált típusa a bakancsoknak.


sarkalatos pont

 DSC8805 1


Ha a női erőt demonstráló egyetlen kiegészítőt kellene kiemelnünk a divat tárházából, az minden bizonnyal a magassarkú lenne. Legyen tű,- vagy vastagsarkú, boka vagy hosszú szárú változat, a magassarkú minden szettet képes felülírni és ultra femininné varázsolni. Sarkalatos pont tehát hogy szert tegyünk legalább egy darabra ebben a szezonban. Ez a khaki-fekete bőrből varrt, bokahangsúlyos részletekkel pántolt, kecses csizma minden részletében a nőiességet hirdeti.

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: Benkő Péter, Luxfotó

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat