logo

ETALON/ TREND

2018.6.szám szeptember

 

 

Artisztikus lenyomatoktól, színes, óriás virágmintáktól mentes, kifinomult, minimalista stílus. A minőség és a letisztultság textilekben megjelenő varázsa. Ez a német CECIL márka, melynek őszi kollekciója már a My Street Fashion üzleteiben is megvásárolható. A kiváló anyagminőség, a vonzó fazonok és szabások a modernitás jegyeivel vegyülnek. A hónapról-hónapra trendi darabokkal jelentkező brand tervezőcsapata 1989 óta azon fáradozik, hogy minden részletében tökéleteset alkosson, eleget téve a széleskörű vevői igényeknek. Az őszi, hűvösebb reggeleken szívesen veszünk fel melegebb ruházatot, egy finom anyagú, casual kardigán például tökéletes kiegészítője lehet öltözetünknek. Az alapdarabok sikere kombinálhatóságukban rejlik, praktikusságuk és kezelhetőségük mellett. Az egyéni testalkathoz igazodó szabásvonal megálmodásáért újabb piros pont jár, nem beszélve a kedvező árszabásról. A kollekciók elsősorban olyan hölgyeknek készülnek, akik kedvelik a klasszikus és kényelmes outfit fazonokat.

 

13x7

 

10xx7

 

T-shirt

A felsőruházatok szortimentjének alapdarabjai keresgélésébe lelkesen vethetjük bele magunkat, hiszen széles termékkínálatot mutat a márka. A vékony anyagú, leheletnyi textilektől egészen a vastag, szőttes pulóverekig találunk sikkes és trendi megoldásokat, melyeket variálva színes megjelenést köszönhetünk – na, nem feltétlen szó szerinti jelentésben. Kerek és V-kivágások, dekoratív gombokkal felszerelt háromnegyedes ujjú kialakítások és a kellemes pamut anyag egytől-egyik emelik a komfortérzetet.

 

10x7


Jacket

A hűvös reggelek már megkövetelik a sportos kivitelű, meleg felsőruházatot, mely puha matériájával tökéletesen hangsúlyozza a márka finomságát. Színeiben az őszre hajazó, természetes tónusok köszönnek vissza, zsebeinek kialakítása egyértelműen a praktikusság jegyeit viseli. A sport szerelmesei az egyes darabok csuklya-funkcióit is maximálisan kiélvezhetik egy-egy őszi túrájuk során, nem beszélve arról, hogy ha esetleg az időjárás barátságtalanabbra fordulna, nem kell félni attól, hogy az esőcseppek eláztatják viselőjüket.

 

7 x 10

Jeans

A farmernadrágok örök érvényű igazsága, hogy soha, semmilyen formájukban sem mennek ki a divatból. Legyen szó rövid, közép-, vagy hosszú változataikról, szabásvonalaik és egyéni díszítésükről. Az őszi idő értelemszerűen a nadrágok egyre növekvő hosszának kedvez, ám a nyár romantikája, a virágmotívumokban elevenedik meg. Az alapdarabokon és a bázis szabásmintákon túl éppen emiatt az izgalmassága miatt egyedi színfoltot képvisel a piacon.

 

10x 7

Sál-sapka

Ha már az alapdaraboknál tartunk, mi más tudná ezek letisztult finomságát kiemelni, ha nem egy hozzájuk ideálisan passzoló kiegészítő. A CECIL márka tervezői éppen ebből az okból kifolyólag, nagy hangsúlyt fektetnek a sálak, sapkák stílusjegyeinek megkomponálására. A romantikus virágnyomatok itt is megmutatkoznak a nyakunk köré tekert sálakban, akárcsak a pepita kockás és természet ihletésű társaik. Kellemesen meleg színeikkel pedig kívül-belül simogatják testünket. Ha pedig a kiegészítők vonatkozásában szívesebben nyúlunk egy övhöz, akkor az egyszerű alapoktól, a modernebb megvalósulásig válogathatunk.

 

13 7

 


Szöveg: Kancsalné Takács Bernadett, Fotó: Cecil

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat