logo

ETALON/TREND
2018. 5. szám július-augusztus


A nyár villámléptekkel halad, s már csak pár hetünk maradt, hogy kiélvezzük a lubickolás élményét. Sokszor az égiek sem kedveznek a strandolás örömének, mégse mondjunk le arról, hogy a kiszemelt beach-szettet beszerezzük! A 2018-as év újdonságai között szemezgetve, azonnal kedvünk támadhat egy hűsítő csobbanáshoz! Ugorjunk is fejest az idei bikini trendek pezsdítő világába!

 

1a04002b3097d829d1672ece39b31bb2

 

Fidres-fodros

Minden évnek megvan a maga különleges szabászati megoldása, egyedisége, így az idei szezon is bőven tartogatott meglepetéseket. A tavalyi abszolút kedvenc, az „off the shoulder” kialakítású fürdőruha kacér fodrokkal vonzotta magára a figyelő szempárokat. A változás a vállpánt részben mutatkozik csupán, ahol megjelennek – főként – a félvállas megoldások. De ezek komoly üzenetét ne vegyük „fél vállról”... A fodrok a finomság jegyeit hordozzák, eleganciát, igényességet közvetítenek. A designerek olyan kettős funkciót tápláltak újdonságaikba, hogy már nem csupán a strandon hordhatjuk őket, hanem akár a boltba leugorva egy sikkes farmer shorttal, vagy bodyként is magunkra ölthetjük.

 

solidstriped 16x25

 

Shimmer and Shine

A földszíneket és vonzó nyomatokat megihlető kollekciók ellenpólusai a fényes, flitteres kreációk. Hihetetlen népszerűségnek örvendenek a metálosan csillogó, falatnyi textíliák, vagy az egyszerű szabású és egyszínű kialakítású – soha meg nem unt és örök kedvenc – fürdőruhák. Ezeket az idei trendnek megfelelően áttetsző betétekkel dobják fel a tervezők, melyek mutatnak, miközben egyaránt finoman takarnak.

 

10776 185 Flame 5

 

Mediterrán glamour

Eklektikus, ám kétségtelenül egyediek a mintás, virágokkal, harsány színekkel díszített vidám motívumos változatok. A trópusi hangulat garantált, legyen szó a hagyományos szabásvonalakról, vagy a mélyen dekoltált, erőteljes nyakkivágásról. A szivárvány minden színében pompázó fürdőruhák közül mindenki rábukkanhat a kedvencére, mely tökéletesen kiemeli alakját.

 

Fotó: Solid&Striped, Seafolly

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat