logo2

 

 

 

 

ETALON/ Trend
2016. 3. szám június-augusztus

 

 

trend1

 

Még soha nem volt ennyire trendi sportolni, akárcsak ma. Ennek köszönhetően egyre több divatmárka kedveskedik vásárlóinak Fitness kollekcióval. A magyar brand, a Heavy Tools esetében ez a terület sem idegen, hiszen kényelmes, casual stílust képviselő kollekciói mellett, síruhái évek óta uralják a havas terepeket. A funkcionális tervezést pedig 2016 nyarától a márka egy új területre is összpontosítja. Active névre keresztelt Fitness kollekciójában a kemény edzések a lehető legmagasabb fokozatra kapcsolhatók. Gyorsan száradó, jól szellőző speciális anyagainak köszönhetően a topok, pólók, sortok és ¾-es nadrágok sportolás közben sem engedik, hogy kiessünk a komfortzónánkból. A nagyobb teljesítményhez hozzájárulnak a kritikus zónákban elhelyezett hálóbetétek, de a gyártó figyelme az apró részletekre is kiterjedt. A minizsebeknek köszönhetően a legszükségesebb személyes apróságainkat is magunknál tudhatjuk. A női kollekció klasszikus fekete és szürke alapokra épít és élénknaranccsal kombinál. Hamarosan pedig a férfiak számára is kínál kiváló teljesítményre hangolt sportruházatot!


Finom holmik enyhítik testünk forróságát!

 

Amikor már hajnalban fullasztó a hőség, kizárólag olyan kánikularuhák jöhetnek szóba, amelyektől délután kettőkor sem kapunk frászt, ha ránk ragadnak. Ezen a ponton a fazonnak talán kevesebb jelentősége akad, mind inkább a megfelelő textúrának. „A Heavy Tools gondosan ügyel az anyaghasználatra, így az idei nyári kollekciót is a természetes pamut és a lenvászon uralja.” –mondja Groll Andrea, a márka zalaegerszegi képviselője, aki azt is hozzáteszi a brand ezúttal is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy vidámságot és energiát csempésszen a hétköznapjainkba és vakációba egyaránt.

 

heavy

 

A legnagyobb kánikulában laza ingruhák, és a hétköznapokban is bátran hordható strandszettek enyhítik a forró beton tikkasztó hatását. A szafari trend natúr, rojtos darabjai mellett, a vitorlás darabok, és amerikai beach-ek pálmafanyomatai hirdetik a fülledt nyarat. Non plus ultrák a derék tájt jótékonyan karcsúsító vékony övek, a pimasz sortok, a rafinált csipkés és horgolt betétek és a leglágyabb anyagok. A látványos kiegészítők pedig nemcsak az összképen emelnek, de rendkívül praktikusak is kiváltképp, ha a strandot vesszük célba. A magyar márka nagy hangsúlyt fektetett a már-már kultikusnak számító flip-flop és Birkenstock hatású kényelmi papucsokra, és a mindent elnyelő oversize táskákra. A férfikollekció nyári best of –jai pedig a pamuttrikók és inggalléros pólók mellett a térdnadrágok és a neonszínekben parádézó fürdőnadrágok! Vészeljük át stílusosan a tikkasztó meleget!

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva / Fotó: Heavy Tools

 

 

 

 

 

Etalon Magazin - Aktuális lapszám