logo

ETALON/ AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN
2018. 6. szám szeptember

 

A baba születését megelőző, s az azt követő időszakra ma már csúcsfejlesztések által kitalált termékek is rendelkezésre állnak. A szupertechnika sokat könnyít az első időszakban. Ezúttal a leginnovatívabb megoldásokat kutattuk fel az új generáció számára!

 

b1

 

Az a bizonyos „tojáshéj”

A korszerű otthon, modern kiegészítőket kíván, legyen szó a gyermekek használati berendezéseiről. Ha már high-tech, jöjjön egy igazi gyöngyszem: a Bloom márka etetőszéke a maga futurisztikus megjelenésével tökéletes színtere lehet az étkezésnek újszülött kortól egészen iskoláskorig. Az innovatív design, az állítható magasság és dönthetőség, a multifunkcionális képesség kategóriájának csúcsára emeli ezt a futurisztikus kialakítású, etetőszéket, melynek specialitása pont, hogy a formai kialakításában rejlik. A króm arannyal vegyített változata igazi fűszere a letisztult formatervezésnek.

 

b2

 

Kapszulás tejkészítés

A kapszulás kávéfőző mechanizmusának elve érvényesül a BabyNes táplálkozási rendszer működésében. A kisbabánk életkorának megfelelő tápanyagtartalmú kapszula kiválasztását követően pillanatok alatt készíthetjük el gyermekünk számára a baktériumoktól mentes, szűrt tejitalt. A hermetikusan lezárt, tejport rejtő „csomagolás” higiéniai szempontoknak is tökéletesen megfelel. A gép beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, melyen keresztül online módon követhetjük kisbabánk fejlődési státuszát és kaphatunk táplálkozási tanácsokat is egyaránt.

 

b3

 

Non plus ultra négy keréken

A Smartbe vetekszik az önvezető autók mechanizmusával, intelligens mivoltja három különböző vezetési metódusában rejlik. Manuális, Power-assist és önálló irányítás jellemzi, ám a szülőtől való állandó kartávolságot folyamatosan tartja. A beszerelt klíma, nagy melegben sem engedi a mózeskosár felmelegedését, a pollen-, és levegőszűrő a friss levegőt biztosítja. A beépített Bluetooth hangszórón keresztül kellemes zenével hódolhatunk a levegőzés örömének. Vezérlése, háttámlája a manualitás mellett mobiltelefonnal is működtethető.

 

b4

 

Őrizetben

Gyermekünk védelme kiemelt odafigyelést igényel, ezért látjuk szívesen aktuális sorozatunk tagjai között az Arlo Baby babafigyelő kameráját, mely kedves megjelenése mellett smart funkcióját tekintve is egyedülálló. Az intelligens berendezés 1080p Full HD videóval, egyedi hang-, és fényrendszerrel rendelkezik, mely maximálisan szolgálja a legkisebbek védelmét. Bármikor, bárhonnan láthatjuk és hallhatjuk kisbabánk minden rezdülését. Az okos telefonra tervezett applikációját alkalmazva, a kétoldalú beépített hangszórón keresztül pedig akár mi magunk is szólhatunk gyermekünkhöz azonnali megnyugtatásként. Fontos elem a légérzékelő, mely értesítést küld, illetve riaszt, ha az adott tartományban lévő értékek (páratartalom, hőmérséklet) meghaladják az előírt szintet.

 

b5

 

Hinta-palinta

Az anyaméhben eltöltött kilenc hónap során a magzatok édesanyjuk minden mozdulatát érzékelik, csupán tompított formában. Nem véletlen, hogy az anyai ölelés, ringatás lágysága ihlette a pihenőszékek legújabb innovációját, a MOM4 márka Mamaroo 4.0. luxushinta megálmodását, mely kis mérete ellenére számtalan funkciót rejt. Bármilyen helyzetbe dönthető az ülés, ötféle mozgásformával, Bluetooth-szal és MP3 csatlakozással kiegészítve. A készülék kétségtelenül high-tech, hiszen okos telefonunkkal könnyedén kapcsolódhatunk a rendszer applikációjához, melyen keresztül vezérelhetjük a működését.

 

Szöveg: Kancsalné Takács Bernadett

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat