logo

ETALON/ WEDDING EDITION
2018. 7. szám október-november

 

Az egész lapszámot megtölthetnénk a tengerentúlról beszivárgott esküvői trendekkel. Most a nekünk tetsző hatot gyűjtöttük egy csokorba, amely a következő szezon esküvői szezonját alaposan meghatározza majd.

 

Személyre szabott konfetti

A nagy napot a vendégek számára is az apró, egyedi részletek teszik felejthetetlenné. A szárított virágszirmokból készült konfetti keverék nemcsak dekorációs elemnek, vagy szuper fotós jelenetnek kiváló, de elszórása a meghívottaknak is mókás program lesz. A papírkúpba töltött konfetti keveréket hangoljuk az esküvői virágdekor tónusához. A tölcsérformát pedig lássuk el szintén testreszabott tipográfiával és grafikai motívummal! Szerepelhet rajta egy rövid idézet, a pár neve és az esküvő napjának dátuma.

 

8x8

 

Ünnepeld az új kezdetet

Pezsgőket behűteni, indulhat a Bride’s party! Egyre nagyobb trend, hogy a menyasszony legjobb barátnői és koszorúslányai körében készülődik a nagy pillanatra, egy profi stáb kezei között. A sminkes és fodrász teljes átalakítását egy fotós is nyomon követi. Arról pedig, hogy a készülődés extra stílusos legyen az egyedi tervezésű, névre szóló neglizsék gondoskodnak. Ma már több magyar és külföldi cég is készít ugyanis névvel ellátott selyem köntösöket, amelyben életre szóló exkluzív élmény lesz a Bride’s party.

 

25x16


Állati küldetés

Családunk tiszteletbeli tagjai kis kedvenceink miért hiányoznának pont a nagy napról? Hűségükkel és odaadásukkal a kreatív fotózást és a ceremóniát is örömtelibbé varázsolhatják. A mi feladatunk betanítani nekik néhány vezérszót és fegyelmezett kis társaink még a jéggyűrűket is képesek lesznek az oltárhoz vinni.

 

kuttyok


Lufi, újragondolva

Újra hódít a ballontrend. És itt most nem a szülinapi bulikról már unalomig ismert körte alakú lufikra gondolunk, hanem a tökéletesen kerek óriási vagy épp labdaméretű léggömbökre, amelyek 2019-ben újra felforgatják az esküvői dekorációk trendjét. A csodás tónusban rendelhető kerek ballonok sokoldalúan díszíthetőek tüllel, csillogó konfettikkel, papírrojtokkal és virágokkal. Egyszóval elképesztően látványos elemei lesznek az esküvői partynak.

 

5x8


Mély árnyalatok

A 2019-es esküvői dekortrend a mélyebb árnyalatoknak kedvez. A burgundi és padlizsán, az erős mályva valamint a püspöklila meghatározzák majd a virágdekorációt, megjelennek a csokrokban, az asztaldíszekben, a koszorúslányok ruhájában, a dekortárgyakon és textílkiegészítőkön.

 

9x6


Popcorn bar

A catering fénypontja lehet egy stílusos food truck, vagy egy egyedülállóan hangulatos popcorn bár. A kuriózum pedig nemcsak az autentikus kivitelű installációkban rejlik, amely tökéletes eleme a kültéri dekorációnak, hanem a különleges gasztronómiai felhozatalban is.

 

5x 8

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: notonthehighstreet.com, shoplerose.com, pinterest.com, davidsbridal.com, Le Rose, Lenzo

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat